CRECE bidezko elikatzearen inguruko kanpainan OXFAM-ek eskaintzen dituen proposamen didaktikoetan lanean diharduten gazteek sortu dute blog hau.

Bidegabeko elikatzearekin haserretzen eta aldaketak eginarazteko borrokan diharduten herritar globalen mugimenduarekin bat egiten dugu blog honen bitartez.
BLOGA
ALGUNOS CONSEJOS PARA CONSERVAR EL PLANETAVIDEO
Hola amigos, somos @alongamero, @gon_madridista, @guillevidal067, @alexkrak y @javiergarcia97. Estudiamos en el colegio Bérriz-Veracruz, situado en Molino de la Hoz, Madrid, España. Os enviamos aquí nuestro contra anuncio del cacao relacionado con la cantidad de gente que sufre para que podamos desayunar una simple taza de café. Esperamos que os guste.

Un abrazo.
Conectando mundo nos ha servido para abrir los ojos . Los consumismos tienen influencia con la hambruna de Sahel . Los productores de cacao trabajan muchas horas al dia sin cobrar un sueldo digno. Ahora tenemos mas attencion en los que compramos .

Valentina y SIdorela

MAZZOTTI TREVISO (Italia )
Hola,

Com esteu! Els grups A, B, C i D de  2on d'ESO del institut Ègara de Terrassa estem acabant uns vídeos de l'activitat de Connectant Móns per ajudar en Moussa. Al següent  enllaç web podeu veure una mostra del que hem fet mitjançant el programari Goanimate http://tecnologiaegara.wordpress.com/2013/04/01/en-moussa-continua-veient-els-vostres-videos

Esperem que us agradi!

PD: En els blocs de tecnologia penjarem els videos dels companys i companyes que encara no els han acabat. Ens voleu seguir?

//
Hola amics, aquí us deixem el nostre vídeo, una petita mostra de les nostres aportacions per lluitar a favor d'un món més just i sense fam

Fins sempre!

Bernat, Anna, Jordi Valls
  6    7    8    9    10    11