CRECE bidezko elikatzearen inguruko kanpainan OXFAM-ek eskaintzen dituen proposamen didaktikoetan lanean diharduten gazteek sortu dute blog hau.

Bidegabeko elikatzearekin haserretzen eta aldaketak eginarazteko borrokan diharduten herritar globalen mugimenduarekin bat egiten dugu blog honen bitartez.
BLOGA
El 21 de març vam celebrar la trobada territorial de Connectant Mons a Catalunya amb algunes de les escoles que han participat en l'onzena edició del CM "Llavors per un món més just".

A la trobada hem participat més de 150 alumnes i 15 docents de poblacions com Mataró, Vilanova i la Geltrú, Móra la Nova i, Barcelona. Concretament, els centres participants vem ser: IES Pla d'en Boet, IES Matadepera, Institut Immaculada Concepció d'Horta, USEE de l'INS Príncep de Girona, L'Institut Escola 3 d'abril, Escola Pia Balmes i  Escola El Cim. I, entre tots vam abordar les causes i les conseqüències de la injustícia alimentària avui.

Vam iniciar la jornada amb un intercanvi d'experiències per compartir les conclusions i experiències viscudes al llarg de les 7 setmanes de treball telemàtic i de les accions preparades a l'aula i, per fer-ho vam utilitzar els murals que cadascú havíem portat i, que vam deixar exposats.

Vam seguir el dia, escoltant a l'Esther Vivas que ens va ajudar a connectar la realitat global amb de casa nostra i ens va fer reflexionar sobre alguns aspectes com el de la"sobirania alimentaria" i, finalment, vam acabar el matí amb uns tallers on vam treballar per identificar conjuntament les causes, conseqüències i les solucions de la problemàtica de la injustícia alimentaria a casa nostra

Per la tarda, vam treballar i compartir els compromisos individuals com a ciutadans i, col·lectius (família i centre) adquirits a cada grup per tal d'ajudar  a construir un sistema alimentari més just que impedeixi que milions de persones al mon passin fam .

I, vam arribar a la cloenda del dia on vosaltres veu seguir sent els protagonistes! No us perdeu el vídeo que un grup de reporters i reporteres de diversos centres ha enregistrat sobre la trobada.

Us animem a seguir construint un mon més just i solidari!

Moltes gràcies a tots i totes per creure i ajudar a crear un món diferent!!!

 
Nuestros COMIX : Ricos y PobresNuestro Collage sobre el Precio de los ALIMENTOS.
Hola, somos los alumnos de 3º ESO del colegio Alauda de Córdoba. Nosotros hemos trabajado el tema del hambre en el mundo y el sistema global de alimentación. Aquí os dejamos algunos de nuestros trabajos. Están en inglés porque nuestra asignatura se llama Social Project y se imparte en inglés.

Main facts of world hunger // Main facts of world hunger // Where does the food we eat come from // Presentacio_n global food system

 
  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11